Boeken en andere producten van Saartje

Op de site van Saartje kunt u zien welke boeken van Saartje er reedes verschenen zijn en welke boeken binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. De boeken zijn eveneens op deze pagina te bestellen. Binnenkort zullen er ook aanverwante producten verkrijgbaar zijn zoals picto's, kleurplaten en speelkaarten.

Saartje

Het eerste boekje van Saartje. In dit boekje maakt u kennis met Saartje. Saartje is een eekhoorn die altijd samen is met haar knuffel muis. Als mama even geen tijd heeft moet ze zelf spelen..oef.. dat is lastig, maar met een beetje hulp en een verkleedkist kan Saartje zich heel goed vermaken. 


Saartje speelt met auto's

Dit boekje is leverbaar vanaf 29 april 2016. In dit boekje zie je hoe Saartje met de auto's speelt. Met auto's rijden? Nee joh, dat is niet leuk. Ze maakt er lange files van, sorteert en telt de auto's. Menig ouder van een kind met autisme zal het spelgedrag herkennen. Wat zal het een feest zijn voor de kinderen om te zien dat Saartje net zo speelt als zij!      

              


Saartje en de zorgboerderij

 Vandaag gaat Saartje een dag naar de zorgboerderij. Wat je daar allemaal kunt doen? Klusjes, dieren verzorgen en spelen. De zorgboerderij is een geweldige dag uit voor Saartje.

Een leuk boekje voor kinderen ter voorbereiding op hun dagen op de zorgboerderij, of juist ter herkenning.Saartje en het Sinterklaasfeest

“Saartje en het Sinterklaasfeest” gaat over de spannende Sinterklaastijd vanaf de intocht van de goedheiligman tot aan pakjesavond. Saartje maakt net als alle kinderen alles mee: de intocht zien, schoentje zetten, en pakjesavond vieren. Gelukkig heeft de Sint goede afspraken met Saartje gemaakt over hoe ze het feest gaat vieren. Dat is fijn!

Door andere ogen

Dit boek is geschreven om een positieve dialoog op gang te brengen over autisme. Autisme kent zoveel vormen en zoveel gezichten en is zoveel meer dan moeite hebben met oogcontact of verandering, met emoties en vriendschappen. Het is een boek met échte verhalen over kracht, hoop, succes, maar soms ook over teleurstelling, worsteling en verdriet. Voor sommigen is autisme vooral een onzichtbare handicap, voor anderen een manier om het leven op een andere manier te omarmen.


Saartje in het bos

Saartje gaat in het bos op zoek naar lekkers en komt allerlei bewoners tegen. Lees je mee?

Saartje in het bos is tot stand gekomen in samenwerking met Veerle den Hartogh, de Kindergebarenjuf. Iedere pagina bevat een tekening van een gebaar behorend bij een van de woorden op die bladzijde.

Ook iser een fimpje beschikbaar waarin Saartje in het bos wordt voorgelezen mét gebaren. De link vindt u in het boek bij het voorwoord.


Speelgoedkaartjes

Wilt u ook graag speelgoedkaartjes net zoals die van Saartje? Ik  heb er standaard 26, maar ik maak ze ook voor u op maat.

Alle kaartjes zijn geplastificeerd en bevatten aan de rechterzijkant een blanco ruimte. Hier kunt u metr een afwasbare stift bijvoorbeeld opschrijven hoe lang uw kind dit gaat doen of dat het alleen of samen speelt.

Er zijn 13 kaarten voor binnen spelen: met de dino's spelen, in de tent/hut bouwen, puzzelen, tekenen/kleuren, spelletje doen, met de lego spelen, verven, met de knuffels/poppen spelen, knippen en plakken, verkleden, met de trein spelen, met de auto's spelen, een boekje lezen.


Er zijn 13 kaarten voor buiten spelen: steppen, fietsen, glijden, vissen, schommelen, trampoline springen, bellen blazen, met zand spelen, rolschaatsen/skeeleren, badmintonnen, ballen, touwtje springen, vliegeren


Een set bestaat uit 13 kaarten en kost €10,00, een losse kaart kost €1,00 en een op maat gemaakte speelkaart kost €2,00.

U kunt de set ook in een kistje bestellen, dan kost de set €15,00.

     

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.

U kunt me een mail sturen waarin u aangeeft welke kaartjes u graag wilt bestellen. Ik reageer altijd zo snel mogelijk!

Mailen mag naar ervliegenthart@gmail.com (zie ook contactgegevens)